Esti instalator? Suna-ne pentru preturi preferentiale!

Alarma wireless FORTEZZA PRO GSM/IP 4G M6D

-16%
KIT alarma efractie wireless -comunicator profesional dual GSM 4G + IP, tastatura touch, afisaj LCD cu meniu de configurare intuitiv. Sistem performant, ideal pentru locuinta sau afacerea ta! Usor de instalat! Nu necesita cunostinte tehnice anterioare pentru montaj! GARANTIE:24 luni.
990,00 Lei   830,00 Lei cu TVA
Stoc epuizat
Ai nevoie de ajutor? 0741 086 884, 0728 660 555
Montaj simplu la indemana oricui

Montaj simplu la indemana oricui

Suport tehnic gratuit

Suport tehnic gratuit

Livrare rapida

Livrare rapida

Garantie 24 luni

Garantie 24 luni

 • Specificatii tehnice
 • Opinii clienti (0)
Garantie 24 luni. Pretul afisat include TVA.
Kit-ul contine: 1 centrala (cu acumulator tampon), 2 telecomenzi, 1 sirena de interior incorporata , 1 detector de prezenta fara fir Fortezza Pro PIR-03W, 1 contact magnetic fara fir Fortezza  Pro cm02W, 1 alimentator AC/DC 15V, 1 antena externa GSM, 2 tag-uri de acces RFID,  1 manual de instalare si utilizare in limba romana. Nota:toti detectorii sunt inrolati in centrala, pentru a va facilita o instalare usoara.
Suplimentar se pot inrola si alti detectori de fum, gaz, prezenta, contacte magnetice, sirene, telecomenzi. Atentie : se pot inrola detectori/telecomenzi/sirene wireless doar din gama Fortezza Pro !

Clasa de securitate 

sistem de alarma profesional . Este un  sistem de alarmare la efractii hibrid (accepta atat detectori wireless cat si detectori pe fir, cablati ), ce ofera un grad sporit de securitate.
Poate fi conectat si  la dispeceratele firmelor de paza (foloseste protocolul Ademco CONTACT ID DTMF).
 

Foarte important

detectorii wireless folosesc baterii de generatie noua pe baza de litiu (CR123A 3V DC), avand durata medie de utilizare de aproximativ 3 ani !

Instalare rapida de unul singur

sistemul poate fi montat usor si rapid chiar de Dvs. pe baza manualului in limba romana livrat in pachet. Nu necesita cunostinte tehnice anterioare la montaj. Pe perioada instalarii beneficiati gratuit de suportul nostru tehnic.

Noutati aduse de acest model:

 • centrala are incorporat un comunicator profesional de evenimente TCP/IP+ GSM 4G . Centrala functioneza cu orice cartela SIM (prepay sau abonament): Orange, Vodafone, Telekom, Digi Mobil (nou!!!).
 • are meniu de asistenta vocala in limba romana.
 • dispune de un afisaj LCD color, cu un meniu de configurare intuitiv.
 • 16 coduri diferite de  utilizator (pentru operatiile de armare/dezarmare)
 • dispune de citiror de tag-uri RFID. Poate memora 16 tag-uri de acces RFID.
 • comunicator TCP/IP (dispune de interfata de retea RJ45.). Astfel notificarile pot fi transmise si prin reteaua de date Internet catre aplicatia instalata pe un smartphone.
 • comenzi si rapoarte prin SMS in limba romana
 • centrala are si functie de telefon. O puteti folosi si pentru a intercomunica cu persoanele din obiectiv sau pentru a verifca valabilitatea creditului de pe cartela SIM.
 • dispune de 1 iesire PGM (Programmable Output) : este un terminal care se va conecta la 12 V DC atunci cand apare un anumit eveniment. In mod normal este conectat la 0 V (masa). Poate fi declansat de 5 astfel de evenimente (ex: trasmiterea unei comenzi prin SMS). Practic, folosind acest terminal, utilizatorul poate sa comande de la distanta , prin intermediul unui releu, un circuit de curent mare : aprinderea unei lumini, pornirea unei instalatii de irigare, pornirea unui echipament de aer conditionat. Curent maxim furnizat pe iesirea PGM: 100mA.
 • centrala permite setari avansate
 • tastatura touch screen

Avantaje

fata de sistemele de alarma semiprofesionalecomunicator  profesional dual: IP si GSM ; poate comunica evenimentele la orice dispecerat de monitorizare al firmelor de paza; detectorii folosesc baterii pe baza de litiu, avand durata medie de utilizare de aproximativ 3 ani; are jurnal de 512 evenimente; pe display-ul LCD puteti consulta jurnalul de evenimente (alarme, armari, dezarmari); detectorii semnalizeaza centralei starea de baterie descarcata; puteti primi SMS de informare la fiecare armare/dezarmare; dispune si de o interfata pentru conectarea a 8 zone pe fir (se pot conecta si senzori cablati); detectorii, centrala si sirena de exterior sunt dotate cu contacte antisabotaj (se genereaza alarma la deschiderea detectorilor precum si la desprinderea de pe perete a centralei precum si a sirenei de exterior).
 

Caracteristici

 • are incorporat un comunicator profesional de evenimente TCP/IP+ GSM . Centrala functioneza cu orice cartela SIM (prepay sau abonament): Orange, Vodafone, Cosmote.
 • In caz de alarma, sistemul  semnalizeaza acest lucru apeland 6 numere de telefon: 4 numere personale (mobil sau fix), 2 numerele ale dispeceratului de monitorizare. Notificarile  pot fi transmise si prin reteaua de date  Internet catre aplicatia instalata pe un smartphone.
 • In plus, poate trimite SMS-uri automat in caz de alarma/armare/dezarmare (folosind comunicatorul GSM)
 • 32 zone fara fir , 8 zone pe fir (pentru detectori suplimentari). Atributele zonelor sunt programabile
 • Se pot inrola maxim 32 detectori wireless, 8 telecomenzi, 8 intrerupatoare electrice wireles, 1 sonerie wireless si un numar nelimitat de sirene wireless.
 • Inrolarea dispozitivelor wireless: detectorii si telecomenzile pot fi inrolate automat sau prin introducerea manuala a identificatorilor de la tastatura. Utilizatorul poate inrola/sterge fiecare detector individual sau ii poate sterge pe toti printr-o singura comanda.
 • Funtie de avertizare in timp real a bateriilor detectorilor: in cazul unei tensiuni scazute a bateriei unui detector, acesta va transmite evenimentul centralei la fiecare ora sau in caz de alarma. Centrala ne va avertiza printr-un dublu beep si va afisa pe display iconul de baterie scazuta precum si numarul zonei. De asemenea centrala va raporta acest eveniment dispeceratului de monitorizare precum si numerelor de telefon private. Important: detectorii wireless folosesc baterii pe baza de litiu, avand durata de utilizare de aproximativ 3 ani.
 • Detine de un ceas de timp real (poate fi setat in functie de ora locala) si un  jurnal de evenimente. Jurnalul poate memora 512 de evenimente ce pot fi consultate ulterior. Tipuri de evenimente: alarme detectori, alarma sabotaj, intreruperea liniei telefonice, armare, dezarmare, programare centrala, tensiune scazuta a bateriei. De asemenea se pot consulta zona care a generat alarma precum si tipul alarmei
 • Display LCD color, cu meniu de configurare intuitiv
 • Instructiuni vocale (in limba romana)
 • se pot stabili 4 programe automate pentru armare/dezarmare
 • Se poate inregistra in centrala un scurt mesaj vocal de 10 secunde pentru identificarea obiectivului
 • Se pot efectua doua tipuri de armari :Armare totala, armare perimetrala (cu ramanere in interior)
 • Sistemul poate fi controlat de la distanta, prin telefon. Astfel putem efectua urmatoarele operatii: armare , dezarmare, ascultare locatie, actionarea intrerupatoarelor wireless, declansarea sirenei. Comenzile pot fi lansate prin apel telefonic sau SMS. Comenzile prin SMS pot fi transmise mai usor si prin intermediul aplicatiilor software disponibile pentru telefoanele smartphone cu sistem de operare Android si IOS (Iphone).
 • Centrala are incorporat si un acumulator tampon, facand posibila functionarea acesteia si la intreruperea curentului electric. Trimite SMS in cazul lipsei tensiunii de la retea precum si la revenirea acesteia.

scrie opinia ta


close cart

Alarma wireless FORTEZZA PRO GSM/IP 4G M6D

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

Suport clienti Program de Luni pana Vineri intre 8 si 18. Sambata: 8-12.

0741 086 884 0728 660 555 info@atelieralarme.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!