Alarme wireless Alarma wireless GSM FORTEZZA GSM-M1L
PrintE-mail
Alarma wireless FORTEZZA PRO TEL-M3DDVR HD 4 camere hdcvi FORTEZZA HCVR104H

Alarma wireless GSM FORTEZZA GSM-M1L
a se vedea imagine intreaga


Alarma wireless GSM FORTEZZA GSM-M1L

Pret / buc. (bucata): 435.48 Lei
375.00 Lei
Salvati: 60.48 Lei

Pune o intrebare despre acest produs

Garantie 24 luni

Kit-ul contine: 1 centrala, 2 telecomenzi, 1 sirena , 1 detector de prezenta fara fir PIR 01w, 1 contact magnetic fara fir cm01w, 1 alimentator AC/DC 12V, 1 manual de instalare si utilizare in limba romana. Nota:toti detectorii sunt inrolati in centrala, pentru a va facilita o instalare usoara.
Suplimentar se pot inrola si alti detectori de fum, gaz, prezenta, contacte magnetice, sirene, telecomenzi.

Clasa de securitate:

sistem de alarma semiprofesional.

Instalare rapida de unul singur:

sistemul poate fi montat usor si rapid chiar de Dvs. pe baza manualului in limba romana livrat in pachet. Nu necesita cunostinte tehnice anterioare la montaj. Pe perioada instalarii beneficiati gratuit de suportul nostru tehnic.

Caracteristici

 • are incorporat un comunicator de evenimente GSM (modul GSM BENQ). Centrala functioneza cu orice cartela SIM (prepay sau abonament): Orange, Vodafone, Cosmote.
 • In caz de alarma, sistemul  semnalizeaza acest lucru apeland 5 numere personale de telefon (mobil sau fix)
 • sirena de kit este foarte zgomotoasa si se conecteaza la centrala de alarma prin cablu.
 • 16 zone fara fir, 3 zone pe fir (pentru detectori suplimentari). Centrala poate inrola 16 detectori wireless diferiti.
 • 1 iesire de releu care poate fi utilizata , de exemplu pentru a aprinde lumina
 • 2 iesiri de tip open collector output care pot fi utilizate pentru automatizari: deschiderea centralei termice, a aerului conditionat, pornirea cuptorului electric, a instalatiei de udat
 • Armarea/dezarmarea se fac cu  telecomenzile
 • Sistemul poate fi controlat si de la distanta, prin telefon. Armarea, dezarmarea , verificarea starii sistemului,  monitorizarea , activarea iesirilor se pot face si prin comenzi trimise prin SMS sau apel telefonic. Comenzile prin SMS pot fi transmise mai usor si prin intermediul aplicatiilor software disponibile pentru telefoanele smartphone cu sistem de operare Android si IOS (Iphone).
 • Centrala are incorporat si un acumulator, facand posibila functionarea acesteia si la intreruperea curentului electric, avand o autonomie in stand by de aproximativ 10 ore.
 • Centrala va trimite SMS de informare in cazul intreruperii curentului electric precum si la revenirea acestuia

Durata de utilizare a bateriilor:

 • detectorii wireless folosesc pentru alimentare baterii alcaline (9V DC pentru detectorii de miscare, 12 V DC pentru contactele magnetice), avand durata de utilizare de maxim 6 luni.  (Nota: sub acest aspect, va putem oferi si echipamente mai performante, sistemele de alarma profesionale Fortezza Pro, ai caror detectori wireless  folosesc baterii de generatie noua pe baza de litiu (CR123A 3V DC), avand durata medie de utilizare de aproximativ 2 ani !)
Comentariile clientului:

Nik  (sâmbătă, 24 noiembrie 2012)
Evaluare: 4
Super tare alarma, functioneaza perfect !rnRaport pret/performante (calitate voi vedea) perfect.rnrnPe de alta parte multumesc celor de la firma,
foarte profesionisti, m-au sunat la fiecare actiune de onorare a comenzii !rnrnRecomand cu placere produsul si firma!
wlfseven  (luni, 30 aprilie 2012)
Evaluare: 5
Raport calitate pret foarte bun, f. usor de instalat, foarte eficient. Numarul si felul de detectori ce se pot inrola f.mare. Recomand.
taky86  (miercuri, 11 aprilie 2012)
Evaluare: 4
Foarte multumit rnTot ce scrie in prezentare e si functional amabilitate ,seriozitate si corectitudine cu toate actele. rnRecomand calduros.
vanatoru_kyp  (luni, 28 martie 2011)
Evaluare: 5
ma intereseaza un sistem de alarma cu alte surse de alimentare decat cel la reteaua electrica standard.
inczes  (vineri, 17 decembrie 2010)
Evaluare: 4
Super alarma tot ce este in descriere exista si functioneaza perfect. Portul de output e slab si contradictoriu documentat in manualul roman si
englez. Semnalul trebuie amplificat (ex transistor) pentru a opera un releu. Cu putina munca si outputul functioneaza perfect. Excelenta proportie
pret/calitate. Va recomand.
_MORE